Més enllà del conflicte

Sastre&Marín

Advocats i consultoria especialitzada

Més enllà
del Conflicte

Benvingudes a
Sastre&Marín Group

L’any 2004 Salvador Sastre Vogel Kröll va fundar G&S Advocats.

L’any 2014 Melania Marín Rodríguez va fundar Martin Marín Advocats.

Ambdós lletrats havien estat treballant en el món del dret abans de fundar els seus propis despatxos y, cap allá l’any 2016, una persona molt especial a la vida d’ambdós els va presentar.

Aquest gran amic avui ja no hi és, però el que si continua mes viu que mai son les ganes de treballar plegats, dia a dia pel projecte que els va unir.

Us podríem explicar que som un despatx amb vocació de servei, que ha implantat les noves tecnologies, amb professionals en continua formació, i que ha crescut exponencialment els darrers anys.

Tot això és veritat però el que realment ens defineix és l’amistat i l’estima, la companyonia i les ganes de fer bé les coses.

Afortunadament als llargs dels anys hem tingut companyes de viatge de les quals hem après molt. Algunes encara viatgen amb nosaltres, d’altres tot just comencen a caminar i, estem segurs que establirem noves col·laboracions en el futur.

Som especials perquè especial es el nostre equip.

L’origen del grafema & es remunta a principis del S.I DC (Segle Primer) i resulta de la unió de les lletres de la conjunció copulativa llatina et. Símbol d’unió que perdura en el temps i arriba a nosaltres per expressar que, treballant en equip, les persones som mes fortes

El viatge de la teva vida

La vida és un viatge on signes registres, formularis, hipoteques, divorcis i herències; veus contractes i acomiadaments; vius furts, delictes i enganys; busques subvencions i fas fusions, compravenda de participacions i ampliacions de capital; et protegeixes amb assegurances de futur, plans familiars i plans antifrau; aproves pressupostos, relacions de llocs de treball, plantilles, bases i plecs;

Intentes crear un món mes solidari i contribuir a accions mediambientals responsables. Un viatge que no deixes de viure ni un sol dia de la teva vida.

T’acompanyem?

“Especialistes en Dret Civil, Penal, Administratiu, Laboral i Mercantil”

Els nostres Valors

Responsabilitat Social

Al costat de les persones i els animals. Som un equip compromès amb la societat civil, formem part del Torn de Justícia gratuïta i col·laborem de forma gratuïta a protegir el benestar animal.

Emprenedoria, conciliació i formació continuada

Fomentem la creativitat i la participació interna, defensem la conciliació familiar com un dels nostres principis fonamentals i assegurem l'eficiència mitjançant la formació continuada.

Transparència i Honestedat

Comuniquem de forma continua, fluïda i transparent amb clients i col·laboradors, fomentant la confiança empresarial . Números clars i ben explicats sense clàusules amb lletra petita.

Concienciació Amb el Medi Ambient

Andamos hacia una oficina "papel cero", implementando el uso de las nuevas tecnologías y favoreciendo la digitalización. Este hecho nos permite estar siempre conectados con nuestros clientes.

L’Equip

Persones que treballen per a Persones